Katka a Martin

Katka a Martin

Sice svatební sezona ještě neskončila, ale už jedním očkem koukám na další rok. S Katkou a Martinem jsme se domluvili už s velkým předstihem. A? A vůbec nelituji, naopak! Focení v Praze bylo opravdu skvělý! 

Když Vás doporučí jeden z TOP fotografů (díky Hynku!), je to vždy čest, ale i zároveň maličký tlak, abyste nezklamali. Katka s Martinem mě oslovili s velkým předstihem na jejich svatbu v příštím roce. A i když předsvatební focení mívám spíše před velkým dnem, prostě slovo dalo slovo a šli jsme už teď. Proč taky ne?

A jsem rád! Třebaže svatební sezona ještě nekončí, už teď vím, že příští rok bude opravdu skvělý. Ozývají se mi velcí sympaťáci a jak jsem se přesvědčil osobně, Katka s Martinem jsou prostě boží!

Když jsem je viděl z dálky pěkně oblečené, bál jsem se, jestli tím neutrpí přirozenost. A prý "my se neradi fotíme." Krásná Katka ještě prohodila větu, že není fotogenická (ale to říkají všechny ženské, že fotografové? :-)) No prostě všechno byl jeden velký nesmysl! Oba byli tak skvělí, zamilovaní, pohodoví, že jsem s pořízením přirozených fotek neměl vůbec sebemenší problém. Vlastně jsem jen fotil a užíval si jejich smích :-)

Tahle fotoprocházka v Praze mě upřímně nabudila z minulých hektických dnů. A já děkuji Hynkovi, že mě doporučil. A stejně tak Katce a Martinovi, na jejichž svatbu se opravdu těším!

A pokud zrovna vy spekulujete, jakého svatebního fotografa si na příští rok vzít, neváhejte mne kontaktovat! Termíny se pomalu zaplňují.